fbpx

Over ons

HEF is een fulfilment center opgericht voor E-commerce ondernemers.

Door de stijgende groei in e-commerce hebben meer online ondernemers nood aan fulfilment centers. Online verkopers verliezen veel tijd aan het verpakken en verzenden van de bestellingen. Met een fulfilment center nemen we heel het verzendproces uit handen zodat de verkoper meer tijd kan besteden om het bedrijf op te schalen en verder te automatiseren.

Wat is onze missie?

De missie van HEF is om het verzendproces van elke online verkoper te vergemakkelijken. Met HEF willen wij zorgen dat de overstap van fysieke winkel naar online verkoopkanaal efficiënter gaat verlopen. Hierdoor zullen online verkopers HEF als belangrijke partner beschouwen.

Bekijk wat onze klanten van ons vinden

yusuferdem54 #yusuf54
yusuferdem54 #yusuf54
2022-06-21
Hızlı boşaltma yapılıyor
Ay Us
Ay Us
2022-04-13
Erg blij met HEF Fulfilment! HEF heeft ons magazijn in een weekend overgenomen. Tot heden een super samenwerking, snelle reactie & service..
Ercan Hazar
Ercan Hazar
2022-04-13
Snelle en professionele service! Betrouwbare medewerkers, ruime en zeer georganiseerd magazijn.
sofiane boubout
sofiane boubout
2022-04-13
Great company to work with!
Imad Bibi
Imad Bibi
2022-01-17
Heel tevreden van de samenwerking met HEF , top gasten!
israel henig
israel henig
2022-01-09
HEF neemt de hele last van mijn schouders. Zij doen alles van opslag tot de verzending naar de klant. Hierdoor loopt mijn online store op wieltjes. Ze zijn altijd beschikbaar en komen u graag te hulp; klantenservice- top!
Largo Coppers
Largo Coppers
2021-12-31
Topservice van HEF! Zeer vlotte, professionele samenwerking. Jullie maken online verkopen een stuk makkelijker. Bedankt!
Fatjon Trepca
Fatjon Trepca
2021-12-30
Zeer tevreden met de diensten van HEF Fulfilment!
× Hoe kan ik je helpen?